Kolumnistit:


Timo Esko on KiiltoClean Oy:n metalli- ja paperiteollisuuden asiakkaiden tuotteiden hallinnasta vastaava teollisuusosaston tuotepäällikkö.

Tero Mäkinen on Kiilto Oy:n teollisuusosaston asiakaspalvelupäällikkö, joka vastaa mm. puunjalostus-, rakennuselementti-, kuljetusväline- ja laivanrakennusteollisuuden asiakkaiden tuotteiden hallinnasta sekä palvelutarjonnasta.


KiiltoClean Oy on Kiilto Family -konserniin kuuluva johtava suomalainen puhtaus- ja hygieniaratkaisujen toimittaja, joka kehittää ja valmistaa helppokäyttöisiä ja turvallisia kotimaisia tuotteita. Tuotevalikoimaamme kuuluvat pesu-, puhdistus- ja hoitoaineet, hygieniatuotteet, teollisuuskemikaalit sekä siivousvälineet ja -koneet. Kiilto Oy on vuonna 1919 perustettu kemianteollisuuden tuotteita valmistava suomalainen perheyritys, joka on osa Kiilto Family -konsernia. Kiilto Oy kehittää ja valmistaa rakennusteollisuuteen ja kodin remontointiin liimoja, laasteja, tasoitteita, vedeneristeitä, massoja, öljyjä ja lakkoja, sekä liimoja eri teollisuudenaloille. Suomen lisäksi Kiilto Oy:llä on toimintaa yhdeksässä maassa.

 

Lisätiedot: www.kiiltoclean.fi